Megjelent a Trükkös karácsony társasjátékom

Facebook
WhatsApp
Tumblr
Email

A gyerekeknek szóló mesék, versek és illusztrációk után úgy döntöttem, hogy egy újabb közegben is próbára teszem a kreativitásom: az ünnepekhez igazodva megalkottam első saját társasjátékomat!

Engedjétek meg, hogy ennek apropójából bemutassam a Trükkös karácsonyt!

A célom az volt, hogy egy olyan karácsonyi társasjátékot alkossak, melyben minden benne van, ami egy abbahagyhatatlan és élményekben gazdag közös szórakozáshoz csak kell, miközben képes átadni kicsiknek és nagyoknak az ünnepek igazi hangulatát.

A Trükkös karácsony egy családbarát társasjáték lett, melyben az a cél, hogy a gonosz Grincs ne tudja elrabolni a karácsonyt. A játékosoknak lehetőségük nyílik arra, hogy folyamatosan túljárjanak a zöld lény eszén, miközben valaki mindig sokkal gyorsabb és ügyesebb lesz a többieknél, aki az adott körben a karácsony hősévé válik.

A társas nemcsak fordulatos, hanem kiszámíthatatlan és egyben huncut is. A tervezés mellett ráadásul én gondoskodtam a festéséről, az egyes mezőkhöz pedig saját kis verseket írtam annak érdekében, hogy keretbe foglaljam a játékot, és ezzel segítsem egy kicsit, hogy a gyerekek megkedveljék a költészetet.

A Trükkös karácsony kettő-, vagy négy fő számára jelent kellemes, számtalanszor újrajátszható szórakozást főként abban az esetben, ha szeretnének egy vérbeli ünnepi társasjátékkal mókázni az idei évben.

Megvásárolható itt: Katica Könyv Műhely

vagy írj nekem és kedvezményesen hozzájuthatsz csak 2.000 Ft-ért, itt: https://mesehos.hu/kapcsolat/

Facebook
WhatsApp
Tumblr
Email

Könyvemről

A könyvben hat különálló kis történet lapul, melyek igazi főszereplői, Íku, Kesu és Tincsi a három mókusgyerek, akik a kisgyermekkori leleményességüket felhasználva próbálnak megoldani különböző kihívásokat…

Társasjáték

A Trükkös karácsony című társasjátékom igazi ünnepi szórakozást garantál. Ha szeretnél a gyermekeiddel egy élményekben gazdag, közös élményt, ne habozz…

További ajánlott bejegyzéseim

Ha tetszett ez a bejegyzés, nézd meg a többi ajánlott posztomat is!