Trükkös karácsony társasjáték bemutató

Facebook
WhatsApp
Tumblr
Email

Aki rendszeresen követi a Mesehős Facebook oldalát, az bizonyára hallott már a Trükkös karácsony című társasjátékról, mely a közelgő ünnepekhez kapcsolódva egy igazi különlegességnek tekinthető több tekintetben is. Hogy miért, illetve mit kell tudni erről a játékról? Az alábbiakban minden kérdésre válaszolunk!

Egy igazi karácsonyi társasjáték gyerekeknek

Közeleg a karácsony, mely minden egyes családban lehetőséget ad arra, hogy a szülők és a gyerekek egy kicsit többet játszanak egymással, csakhogy gyakran, ha van is rá idő, egyszerűn nincs mivel, hiszen manapság szinte lehetetlen igazán klasszikus, pláne karácsonyi társasjátékokat beszerezni.

Ez a problémát szeretné orvosolni a Trükkös karácsony, mely egy igazi ünnepi társasjáték gyerekeknek, bár felnőttek is kifejezetten jól szórakozhatnak vele, hiszen úgy lett kialakítva, hogy a teljes családi szórakozást biztosítsa, és igazi ünnepi-, illetve téli hangulatot varázsoljon a fa alá.

Kézzel készült

Az egyik legnagyobb különlegessége a Trükkös karácsonynak, hogy teljes egészében kézzel készült, ennek megfelelően látható, hogy egy igazi művészi alkotásról van szó, a kézi festés sajátosságai ugyanis annyira különlegesek lettek, hogy a végeredmény garantáltan hangulatba hozza az egész családot.

Ezzel egyetemben pedig nemcsak a gyerekeket, hanem az idősebbeket, a felnőtteket is, hála a klasszikus karácsonyfadíszek és ajándékok ábrázolásának, miközben a végeredmény a Grincs és a Télapó felbukkanása miatt teljesen aktuálisnak is tekinthető mind az ünnepi hangulat, mint a tengerentúli hatások érvényesülése miatt.

Verseket is tartalmaz

Azon túl, hogy ez a vicces társasjáték kifejezetten látványos, szabályai pedig egyszerűek, tanító célzattal született, hiszen minden egyes interaktív mezőhöz egy-egy rövidke vers tartozik, melyek az egyértelmű leírások mellett természetesen határozott célzattal kerültek a helyükre.

Ezzel ugyanis az volt a cél, hogy a gyermekek közelebb kerülhessenek a költészethez ezzel a társasjátékkal, hiszen a rímfaragás művészetét nem lehet elég korán kezdeni, és ha a gyerekek már itt kedvet kapnak a kellemes rímekhez, akkor később sokkal nagyobb valószínűséggel fordulnak majd a költészet felé.

Egyszerű és számtalanszor újrajátszható

Azon túl, hogy a Trükkös karácsony társasjáték rendkívül egyszerű, tulajdonképpen a klasszikus Ki nevet a végén stílusú alapokra épül fel, valójában számtalanszor újrajátszható rengeteg fordulat vár benne a játékosokra, miközben a gyerekek garantáltan élvezni fogják minden egyes percét, hiszen nem kisebb feladat vár benne rájuk, minthogy megmentsék a karácsonyt.

Méghozzá nem mástól, mint a Grincstől, aki a magyar kultúrában egyelőre még nem egy ismert szereplő, de a tengerentúlon egy évszázadok óta a hiedelemvilágban élő zöld teremtmény, aki gyűlöli a karácsonyt, és mindent megtesz azért, hogy tönkre tegye. Ezt kell megakadályozniuk a játékosoknak ebben a huncut és vidám társasjátékban.

Az egyszerű és kedves feladatok teljesítése során élvezhetik a látványos, festett játéktábla csodálatos megjelenését, miközben verseket olvashatnak és versenyezhetnek is azért, hogy ki lesz az első, aki segíthet a Télapónak megmenteni a karácsonyt. A vidám kalandok során jól megszokott és izgalmas feladatok várnak ránk, miközben egyszerre 2-4 fő csatlakozhat az élményhez, mely garantáltan feldobja, megszínesíti majd az ünnepeket.

Facebook
WhatsApp
Tumblr
Email

Könyvemről

A könyvben hat különálló kis történet lapul, melyek igazi főszereplői, Íku, Kesu és Tincsi a három mókusgyerek, akik a kisgyermekkori leleményességüket felhasználva próbálnak megoldani különböző kihívásokat…

Társasjáték

A Trükkös karácsony című társasjátékom igazi ünnepi szórakozást garantál. Ha szeretnél a gyermekeiddel egy élményekben gazdag, közös élményt, ne habozz…

További ajánlott bejegyzéseim

Ha tetszett ez a bejegyzés, nézd meg a többi ajánlott posztomat is!