AZ ÉV TRUBADÚRJA 2020.

Facebook
WhatsApp
Tumblr
Email

Az Irodalmi Rádió szervezésében 2019. decemberében – mint immár sokadik éve is – pályázat indult a Valentin-napi szerelmes antológiák kategóriában is. A leadási határidő 2020. januárjában volt. Az eredményhirdetésre 2020. február 1-én került sor. Nagy öröm volt számomra, hogy ezen a pályázaton sikeresen szerepeltem, így a „Molylepke lángja” c. alkotásom kiválasztásra került és bekerült a kötetbe.

A rendezvény a Miskolci Egyetem Könyvtárába került megrendezésre, ami egyben a könyvbemutatója is volt. Ezen a jeles napon került felolvasásra az alkotásom is, mely itt olvasható.

A kötet a Szerelmemnek Bálint-napra címet viseli és megvásárolható a Líra Könyvesboltban vagy megrendelhető a könyvesbolt online felületén.

Facebook
WhatsApp
Tumblr
Email

Könyvemről

A könyvben hat különálló kis történet lapul, melyek igazi főszereplői, Íku, Kesu és Tincsi a három mókusgyerek, akik a kisgyermekkori leleményességüket felhasználva próbálnak megoldani különböző kihívásokat…

Társasjáték

A Trükkös karácsony című társasjátékom igazi ünnepi szórakozást garantál. Ha szeretnél a gyermekeiddel egy élményekben gazdag, közös élményt, ne habozz…

További ajánlott bejegyzéseim

Ha tetszett ez a bejegyzés, nézd meg a többi ajánlott posztomat is!